camion cu PVCVă informăm că eventualele întârzieri ale livrărilor noastre se datorează exclusiv dificultăților de transport. Iarna 2019/2020 se anunță a fi una cu multe zăpezi. Ne facem datoria de a vă preveni de acest lucru. În același timp, vă asigurăm de faptul că fiecare client este la fel de important pentru noi și îl tratăm cu toată considerația.

Contact, localizare și despre noi...

e-mail: office@dartech.info
Telefon: 0732 134 030 sau 0371 188 407
Program: Luni - Vineri între 8 și 17
Sâmbătă și Duminică: închis

Grupul  DarTerch este cel mai mare distribuitor de Role PVC,Coala PVC,Covoare Cauciuc si producator de perdele din fasii pvc  si usi batante cu coala pvc din Sudul Europei.
 
Multumita dezvoltarii noastre acum suficient consolidate ,avem o baza de clientii si distribuitori in continua extindere.
 
Cheia succesului : 
In timpul activitatilor noastre realizam produse  din materiale de inalta calitate, pentru a acoperi cea mai larga piata posibila, adaptarea la asteptarile de astazi si provocarilor.Experienta profesionala si competitivitatea ne caracterizeaza.
 
Scopul activitati noastre este de a servi clientii nostri cu servicii de calitate si produse de calitate. Am reusit dupa un inceput cu greutati si succese, sa trecem peste toate provocarile create si ne respectam promisiunile, de a oferi servicii si produse de calitate. Impreuna cu parteneri nostri atat din tara cat si din strainatate am realizat contracte stabile si discutii, legate de a oferi clientului ce is doreste cu un pret cat mai bun.
Dorim sa va oferim si dumnoeavoastra servicile si produsele,necesare pentru a ajunge, impreuna la succese, fiindca:
 
"Serviciul este mai important decat profitul, profitul nu este un scop, ci un rezultat al serviciului"(Henry Ford)
Profilul nostru principal:

Spercam ca veti fi in curand printre parteneri nostri.

Va dorim o navigare placuta in continuare.

Echipa DarTech L&L